Dongeng Si Rawing Mp3 Download / 2014-09-16

dongeng pangbeberah manah ti karya akang janten inspirasi alloh ta alla nempatkeun akang di sorgana
Dongeng Kang Ibing (2)
Dongeng mang Aji - Carita nu gelo
Teuing saha nu hahahahah!!!!!!!!
Intro pementasan calung group Triyasa sukabumi pimpinan : Mang dedi master dongeng sukabumi
Cecep R. Rusdaya - Sasakala Situ Bagendit.mp4
Sakumaha ilaharna sasakala teh mangrupa carita nu dicaritakeun deui ku rundayanana, tangtos aya leuwih + kurangna, saluyu + kamekaran ~ Tah nu ieu
Mang Dedi "eloy",seniman serba bisa dari sukabumi
Ibing Penca
Kacapi Suling - Lambang Parahyangan
Kacapi Suling - Lambang Parahyangan Video ini diupload dalam rangka untuk ikut melestarikan kebudayaan dan musik tradisional Nuhun!
Mang Cepot Ibing Penca - Asep Sunandar S. (Akoer Lah)
Lutung Kasarung 2
Carita Lutung Kasarung dina runtuyan tembang
Dukun & Surat Ti Minantu - Bimbo (Akoer Lah)
Pop Sunda Taun 1980
03 Carita - Pak Maman House - 15052013 a_WMV V8
Tone RRI Bandung Jelang Siaran Berbahasa Sunda (P'Dhede Ciptamas )
Ajang Ajang Gung, Tilil Dog Tjelentong & Patjublek2 Uang - Nada Kantjana (Akoer Lah)
Video Kakawihan Barudak Baheula ti Band Taun 1960 an Nada
Kendang Penca - Bubuka Gajah Putih Ngalang Jagat (koleksi Eep S. Maqdir)
All photo by: Eep
Erna Arsilya: Titip Bulan Titip Bentang
Kacapi Suling - Alam Priangan
Kacapi Suling - Alam Priangan Video ini diupload dalam rangka untuk ikut melestarikan kebudayaan dan musik tradisional Nuhun!
About Mp3Sheriff
Mp3Sheriff is one of the most powerfull mp3 search engine, here you can find all your favorite songs and download them absolutely free. We hope you enjoy your experience here and share our music with others.
Users are now listening
X